30 %

Промоция на Холов ъгъл Салвадор

Цена: 1615.00 лв. 1129.00 лв.

Спестявате: 486.00 лв.

  Купи от Мебели Виденов

Промоцията се предлага в

Мебели Виденов
За повече информация, моля погледнете тук

Валидност на промоцията

Oт 14 февруари 2014г. до 27 февруари 2014г. Изтекла промоция

Описание

Холов ъгъл Салвадор е изработен от обработена естествена кожа с гаранция за здравина при продължителна експлоатация и лесна поддръжка при ежедневна употреба. Горната част на три от облегалките се регулира посредством метален механизъм в 5 степени, което Ви гарантира удобство спрямо Вашите нужди. Подлакътника също се регулира в цели 9 степени, като лесно и удобно можете да го ползвате и като възглавница в легнало положение.

* габаритни размери: L292 B220 H75.5/95 см.

* височина на седалищната част H44 см.

* 5 степенна система за регулиране наклона на горната част на 3 от облегалките

* 9 степенна система за регулиране наклона на подлакътника

* изработен е от висококачествен еластичен пенополиуретан с височина 15 см и пружинен пакет. Изработката допринася за усещане на мекота и комфорт при сядане.

* холовият ъгъл е тапициран и отзад, което го прави приложим дори и в средата на стаята

* седалките, облегалките и подлакътника са изработени от обработена естествена кожа, а останалата част от дивана е изработена от висококачествена еко кожа.

* предлага се в ляв или десен вариант

* цветове: черен, бял, сив

* холовият ъгъл не е разтегателен

Новият холов ъгъл се избира  внимателно, може би защото се спираме на него след като сме обзавели жилището с останалите мебели. Това  нерядко обаче ни поставя пред дилемата за " вписването" на меката мебел в интериора.  Дали е нужно да търсим модели, които да не се различават от останалите. Или  напротив - да търсим различното, свежото и нестандартния щрих. Вижте холов ъгъл Салвадор. Той е именно това: предложение, което ще помогне на проблема с "финалния акцент". Предлага се в три цвята - бял, черен и сив. Така че можете да изберете най-удачната разцветка. Естествената кожа не само придава стил, тя ще помогне и в по-лесната поддръжка на дивана и ще Ви гарантира издръжливост при продължителна експлоатация. Или с други думи - изберете ли го за част от интериора си, ще  можете да се наслаждавате на стил и релакс. А това е от значение, нали?

Изделието се предлага в магазините на Мебели Виденов и на сайта videnov.bg. Ако  поръчате онлайн, можете да платите при доставката. Гаранциите и възможността за купуване на изплащане на продукта се намират в едноименните категории.

 

  
Телефон:
0886344660
Email:
info@promocii.bg

© Promocii.bg* Показаните в Promocii.bg имена на продукти и компании могат да са търговски марки или търговски имена на съответните им собственици. Нищо от съдържанието на този уебсайт не може да се тълкува като предоставяне на лиценз или право на ползване на което и да е от търговските наименования използвани в него.